Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Citizen Day: соціальна ініціатива L’Oréal

Citizen Day: соціальна ініціатива L’Oréal

Citizen Day: соціальна ініціатива L’Oréal
28.06.2018

Кожного року компанія L’Oréal організовує своїх співробітників для проведення Дня соціальної відповідальності (Citizen Day) — одноденного волонтерського заходу, котрий демонструє переконання компанії в тому, що у кожної людини є своя важлива роль. Починаючи з 2010 року, співробітники L’Oréal протягом одного робочого дня направляють свою енергію на допомогу сотням некомерційних організацій у соціальній та екологічній сферах. Прикладами такої роботи є прибирання паркових та лісових зон, проведення семінарів для підтримки людей, що перебувають у скрутній життєвій ситуації, робота з закладами для літніх та знедолених людей або ж допомога безробітним.

2018 рік не став виключенням і співробітники компанії «Лореаль Україна» провели день в спеціальній загальноосвітній школі-інтернат I-IІ ступенів – заклад для дітей шкільного віку з особливими освітніми потребами, де навчаються та проживають близько ста дітей. Спільними зусиллями співробітникам вдалося зробити багато – подарувати школі комп’ютери, техніку, меблі та зібрані напередодні іграшки, книги, спортивний інвентар. Крім того, в день заходу в школі вдалося допомогти переобладнати медичний кабінет та дообладнати сенсорну кімнату, встановити батут, альтанку та гойдалки на дитячому ігровому майданчику. А ще були проведені роботи на території дитячого будинку – фарбування паркану та лавок, монтаж меблів та обладнання.

Citizen Day 2018 пройшов дуже натхненно пiд лозунгом We are all citizens — we all have a role to play!
Детальніше про проект можна знайти інформацію тут, подивитись більше фото та відео можна за хештегами #weareloreal #citizenday


Джерело статті: “https://www.cosmo.com.ua/citizen-day-socalna-ncativa-loreal/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP