Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Той корупціонер #Матіос цілком з глузду з'їхав

Той корупціонер #Матіос цілком з глузду з'їхав

26.03.2018

Ой, друзі, що ж за лихо таке робиться?

Той корупціонер #Матіос цілком з глузду з'їхав. Тепер окрім постійних хабарів військовий прокурор ще й таємні бійки влаштовує. Вибиває покази та підвищення собі чергове.

Екс-депутат Олександр Шепелєва заявив, що його викрали та били протягом декількох днів працівники військової прокуратури.

Здається, що вельми нешановний нами пан Матіос гадає, що він - всесильний та ніколи кара його не постигне.

Та ми ж з Вами знаємо: кожному по справах його. Та сподіваймося, що не лише своєю посадою, а й волею відповість за усі скоєні злочини.

Фото СТОП Матиос.

Друзі, на Україну насувається циклон кадрових чисток і гучних звільнень.

Про це навперебій заявляють українські експерти. Так, політолог Михайло Погребинський вважає, що Порошенко вже після нового року почне чистити своє оточення напередодні виборів. І як би йому цього хотілося чи ні, а доведеться президенту зробити кілька показових звільнень -
goo.gl/KkZTqn

До того ж українській верхівці як ніколи важливо показати боротьбу з корупціонерами для наших міжнародних партнерів. Адже програма з МВФ буксує вже який місяць, а західні ЗМІ раз у раз пишуть про корупцію українських чиновників - goo.gl/rjVAQB

В першу чергу ці чистки можуть зачипити силовий блок.
І якщо чіпати свого кума генпрокурора Луценка гарант навряд чи зважиться, то в ситуації з Матіосом все набагато простіше. Тільки дурний не знає про хабарництво військового прокурора і про його любов до грошей -
goo.gl/MohwtK

А недавній «проліт» з посадою голови ДБР говорить тільки про одне: друзів у політичній верхівці корупціонер Матіос так і не нажив. А значить, що й заступитися за нього буде нікому.
Ми ж сподіваємося тільки на одне: що лише відставкою Матіос не обійдеться, а все ж таки відповість перед законом за всю свою діяльність і бездіяльність.

Слава Україні!

Фото СТОП Матиос.
TOP