Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/ГПУ викликає екс-міністра енергетики і вугільної промисловості

ГПУ викликає екс-міністра енергетики і вугільної промисловості

26.03.2018

ГПУ викликає екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького для проведення слідчих дій у кримінальному провадженні.

Наче він побачить їх повідомлення в Інтернеті та швидесенько прийде. Ага ?

Особливо після того, як наш горе-прокурор #Матіос ще в 2016 році особисто літав до Ізраїлю, де благав міністра юстиції про допомогу в розслідуванні справи проти Ставицького.

Але є цікавий момент. Це – особиста зацікавленість корупціонера Матіоса у розслідуванні справ чиновників попередньої влади.

Тож, як вважаєте, чим викликане таке завзяття Матіоса особисто займатися цією справою: бажанням покарати «попередників» або він просто відчуває себе забов’язанним перед Януковичем-Льовочкіним, на яких він працював довгі роки?

Фото СТОП Матиос.

ЗМІ повідомляють, що з'явилася нова небезпечна гра для підлітків, створена за аналогією з сумнозвісним "Синім китом" - "Червона сова".

Відповідно до її умов, треба не спати по кілька днів і при цьому виконувати різні безглузді і небезпечні завдання куратора.

Ми, звичайно, проти такої дурні. І сводіваємося, що винні у її розповсюдженні будуть суворо покарані. Але знаємо одного експерта з виконання безглуздих завдань.

#Матіос

Фото СТОП Матиос.
TOP