Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Жахлива ДТП на Тернопільщині: загинуло троє людей, ще трьох госпіталізовано до лікарні

Жахлива ДТП на Тернопільщині: загинуло троє людей, ще трьох госпіталізовано до лікарні

Жахлива ДТП на Тернопільщині: загинуло троє людей, ще трьох госпіталізовано до лікарні
09.04.2018

Троє хлопців загинуло, двоє потрапило з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина “після утоплення” – такі наслідки моторошної аварії, яка трапилася 9 квітня о 4:30 на автодорозі Збараж-Підволочиськ.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на 0352.ua.

Водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та з поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхавши за межі проїжджої частини та перекинувся, в’їхавши у став. На момент нещастя в автівці перебувало з кермувальником шестеро людей.

Водій та двоє пасажирів – 2001 та 1995 років народження – загинули на місці події. Ще троє пасажирів отримало тілесні ушкодження: у двох хлопців переохолодження, а дівчина знаходиться в реанімації. Її відкачали після утоплення.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, у Львові п’яний помічник екс-нардепа влаштував ДТП за участю шести авто. Відомо, що учасниками ДТП стали два автомобілі BMW, SsangYong, KIA, Audi і Chevrolet. У ДТП є один потерпілий – це водій BMW 528. Він з підозрою на струс мозку і травмою носа звернувся за допомогою до медиків.

Раніше ми повідомляли, що у Чернігові внаслідок ДТП за участю маршрутного таксі і тролейбуса постраждали 12 осіб.

Також ми публікували відео жахливої аварії з вантажівкою на Буковині, в якому загинули 4 жінки. Трагедія сталася 14 березня на трасі в селі Новий Киселів в Кіцманському районі Чернівецької області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/09/zhahlyva-dtp-na-ternopilshhyni-zagynulo-troye-lyudej-shhe-troh-gospitalizovano-do-likarni/”

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP