Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/У США готують санкції проти Луценка

У США готують санкції проти Луценка

У США готують санкції проти Луценка
09.04.2018

Колишній президент “Всесвітнього конгресу українців” Аскольд Лозинський (1998-2008) домагається в Сенаті США накладення санкцій на генпрокурора Юрія Луценка.

Про це Лозинський повідомив в інтерв’ю блогу UkeTube, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Голос Америки”.

“Він використовує прокуратуру проти невинних людей, але ігнорує реальні порушення”, – розповів Лозинський.

Лозинський звернув увагу на нібито стрімке збагачення генерального прокурора за час перебування на посаді:

“Я вніс листи до 5 сенаторів і тепер буду далі іти по цій лінії, щоб окремих українських олігархів, включно із президентським оточенням, Ахметовим, Луценком, Стельмахом та інших, притягнути до відповідальності”.

Він прагне введення персональних санкцій проти тих, кого називає українськими олігархами, а саме: заборони на в’їзд в США, заморожування рахунків в США і країнах-партнерах США.

“Думаю, що це мало би ефект”, – зазначив Лозинський.

“Мені опонували, що мовляв вони бандити, але вони “наші”. Що означає “наші”? Якщо крадуть у нашого народу, то вони перестають бути нашими. Якщо простий українець бідний, то така Україна йому не потрібна. За будь-яку ціну нам в Україні треба викорінити корупцію, бо інакше Україна саме на витримає і українці не будуть підтримувати таку державність”, – підкреслив Лозинський.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про скасування американської візи для Юрія Луценка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/09/u-ssha-gotuyut-sanktsiyi-proty-lutsenka/”

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP