Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Літнє тепло: українцям розповіли про погоду на сьогодні

Літнє тепло: українцям розповіли про погоду на сьогодні

Літнє тепло: українцям розповіли про погоду на сьогодні
16.04.2018

Синоптики прогнозують, що сьогодні, 16 квітня, буде теплий весняний день. Температура повітря коливатиметься від 20 до 25 градусів тепла. Варто очікувати південний вітер від 5 до 10 метрів за секунду.

Як пише “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Газета по-українськи”, 16 квітня опадів не передбачається на всій території України, окрім східного регіону. Там пройде дощ, температура повітря становитиме 2-7 градусів вище нуля вночі та 14-19 градусів вище нуля вдень. У гірських областях та на узбережжі морів передають 11-16 градусів тепла. А от у Львові та Києві буде найтепліше протягом дня – 22-25 градусів тепла.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, останніми днями в Україні спостерігається по-справжньому тепла погода. Особливо з урахуванням того факту, що на календарі поки тільки квітень, а порівняно недавно в багатьох регіонах ще лежав сніг.

Нагадаймо, що народні прикмети вказують на те, що літо цього року не буде спекотним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/16/litnye-teplo-ukrayintsyam-rozpovily-pro-pogodu-na-sogodni/”

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP