Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Клофелінщик у Києві на смерть труїв людей

Клофелінщик у Києві на смерть труїв людей

Клофелінщик у Києві на смерть труїв людей
19.04.2018

У Києві зловмисник спочатку неподалік від станцій метро та автовокзалу “пригощав” людей напоями, у який підсипав клозепін, а після втрати свідомості – грабував потерпілих. Двоє його жертв померли від отруєнь.

34-річному уродженцю Харківської області загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, пише НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Під час досудового розслідування працівники Голосіївського управління поліції довели причетність зловмисника до трьох аналогічних злочинів, два із яких – зі смертельним наслідком: причиною смерті судмедекспертиза назвала отруєння клозепіном та етиловим спиртом.

Перший інцидент трапився у серпні 2017 року на проспекті Голосіївському. Зловмисник познайомився з чоловіком та “пригостив” його алкогольним напоєм, у який заздалегідь підсипав клозепін. Коли потерпілий втратив свідомість, правопорушник вкрав у нього мобільний телефон.

Аналогічний випадок трапився у жовтні 2017 року: зловмисник отруїв незнайомця та забрав у нього мобільний телефон, шкіряну сумку та банківські картки. А у листопаді 2017 року зловмисник “пригостив” клозепіном ще одного незнайомця та пограбував його: цього чоловіка лікарям вдалося врятувати.

Під час затримання правоохоронці виявили в зловмисника чужий мобільний телефон та медичний препарат, який він постійно носив із собою.

Кримінальні провадження розслідувалися за ч. 2 ст. 187 (Розбій), ч. 4 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо,у Києві злочинець-домушник потрапив на камеру. У мережі з’явилося відео, як чоловік намагається проникнути в квартиру в Святошинському районі Києва.

Також камери відеоспостереження зафіксували крадія в одному з храмів Тернополя. Чоловік намагався викрасти предмети церковного призначення.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/19/klofelinshhyk-u-kyyevi-na-smert-truyiv-lyudej/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP