Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Російський актор показав, як він воює за Україну в зоні АТО

Російський актор показав, як він воює за Україну в зоні АТО

Російський актор показав, як він воює за Україну в зоні АТО
22.04.2018
Відомий актор-атошник опублікував знімки фронтового життя на Донбасі




Відомий російський актор Анатолій Пашинін, який ще влітку минулого року вступив до лав «Української добровольчої армії» продовжує службу в АТО. Нещодавно актор опублікував нові фотографії зони АТО на Донбасі в соцмережі, — передає Politeka.

Варто відзначити, що раніше російський письменник і бойовик «ДНР» Захар Прилепін неодноразово поширював брехливую інформацію про те, що Анатолій Пашинін загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

Однак днями актор опублікував кілька фотографій про те, як проходить його служба на сході України. Один зі знімків він підписав так: "Це не зйомки «Грозових воріт». Анатолій Пашинін захищає Україну".

Нещодавно стало відомо, що російський актор Анатолій Пашинін, який воює в Донбасі у складі українського національного батальйону, заявив, що бере участь у підготовці "секретної операції" Києва на Донбасі.

"Мої обов’язки в батальйоні? Я всього не можу сказати. Зараз я приймаю участь у розробці операції, яка секретна", — заявив актор.

До речі, хрещений батько актора Анатолія Пашинина, режисер Віктор Мережко вкрай негативно відреагував на рішення хрещеника воювати на боці України. За повідомленнями російських ЗМІ, Мережко заявив, що актор "повний ідіот", готовий "підірвати Росію". На його думку, ролі Пашиніна йдуть врозріз з його нинішньою антикремлівською позицією. Хрещений батько заявив, що такі дії артиста йому не пробачать і що таким чином він нібито "прокляв російських людей".

Рані портал "Знай.uа" повідомляв, стало відомо, як російського актора завербували в АТО. Анатолій Пашинін воює на Донбасі у складі батальйону ДУК "Правий сектор". В його ряди він потрапив після вербування. Про це повідомив командир "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош. Пашиніна, за його словами, завербував командир 8-го батальйону ДУК ПС Андрій Гергерт. Він також повідомив, що Пашинін народився в Україні і має "козацький дух". З-за цього він приєднався до добровольців. В зоні АТО також воював і брат актора.



Джерело статті: “https://znaj.ua/society/rosijskyj-aktor-pokazav-yak-vin-voyuye-za-ukrayinu-v-zoni-ato”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP