Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Дзвони легендарної церкви виконали три кращі пісні діджея Avicii

Дзвони легендарної церкви виконали три кращі пісні діджея Avicii

Дзвони легендарної церкви виконали три кращі пісні діджея Avicii
22.04.2018
Дзвонарка Мальгоша Фібіх виконала фрагменти з трьох композицій Avicii — шведського електронного музиканта, про смерть якого стало відомо напередодні

Найвища будівля в голландському місті Утрехт — це 112-метрова вежа готичного Домського собору, побудованого в XIII-XIV століттях.

У вежі знаходиться дзвіниця — 14 дзвонів важать 32 тонни.

Дзвонарем в соборі останні роки працює 44-річна уродженка Польщі Мальгоша Фібіх, неодноразова переможниця міжнародних конкурсів дзвонарів. І грає вона часто щось несподіване. Наприклад, 21 квітня вона виконала фрагменти з трьох композицій Avicii.


Це не перший раз, коли Фібіх дзвонить в честь померлого музиканта. У минулому році вона також вшанувала пам’ять вокаліста Linkin Park Честера Беннінгтона.
А в позаминулому — Девіда Боуї.

Стала відома причина смерті одного з найбільш високооплачуваних діджеїв світу Тім Берглінга (Avicii). Про це повідомляє Politeka.
Джерела повідомляють, що захворювання стало наслідком надмірного вживання алкоголю, що вилилося в гострий панкреотит, який і призвів до смерті музиканта.

У 2014 році Берглінг скасував численні виступи, щоб відновитися після видалення жовчного міхура і апендикса. В березні 2016 музикант повідомив, що припиняє гастрольну діяльність через проблеми зі здоров’ям.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" світові ЗМІ публікують останні фотографії Авічі, який помер у п’ятницю і згадують про його проблеми з алкоголем, які обернулися складними операціями.

У п’ятницю прес-секретар відомого шведського артиста і музичного продюсера Тіма Берглінга, відомого під творчим іменем Avicii, підтвердила його смерть.
Hollywood Reporter нагадує, що в 2012 році у Берглінга діагностували гострий панкреатит, почасти викликаний тим, що він зловживав спиртним.

Британська Sun, в свою чергу, вказує, що в 2014 році Avicii довелося взяти паузу як раз для того, щоб відновитися після видалення апендикса і жовчного міхура. Американський Billboard додає, що артиста мали прооперувати ще роком раніше, але його продюсер наполіг на тому, щоб Avicii продовжив роботу над платівкою True.


Джерело статті: “https://znaj.ua/events/dzvony-legendarnoyi-cerkvy-vykonaly-try-krashi-pisni-didzheya-avicii”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP