Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Нові послуги “Укрзалізниці”: що варто знати українцям

Нові послуги “Укрзалізниці”: що варто знати українцям

Нові послуги “Укрзалізниці”: що варто знати українцям
22.04.2018

Українці, які подорожують по українській залізниці, незабаром зможуть купувати обіди в поїздах. Крім того, вже зараз в швидкісних поїздах Інтерсіті+ та Інтерсіті можна купувати книги, користуватися інтернетом, читати пресу.

Про це повідомили в прес-службі Укрзалізниці, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на УНН.

“Найближчим часом буде запроваджено пілотний проект з надання послуг харчування в поїздах, з можливістю реалізації через квиткові каси та поїзні бригади. У швидкісних поїздах Інтерсіті+ та Інтерсіті запроваджено продаж книг, які віднині можливо придбати у вагонах-буфетах потязі в”, — розповіли у компанії.

Крім того, під час поїздок у швидкісних потягах пасажири безкоштовно можуть скористатися доступом до мережі Інтернет через Wi-Fi, переглядати інформаційно-розважальний контент на відеомоніторах, читати пресу, що міститься в кишенях крісел. Додатково, за бажанням пасажира, стюард може надати плед, засоби для першої медичної допомоги, викликати працівника клінінгової компанії, зробити гучномовне оголошення.

Тим же, хто подорожує електричками, варто знати про те, що на окремих приміських поїздах працюють квиткові касири та провідники, які мають при собі засоби відеонагляду.

“Це запроваджено з метою збільшення доходів від перевезення пасажирів у приміському сполученні, якісного обслуговування пасажирів та контролю за роботою провідників та касирів, уникнення зловживань при перевірці та продажу квитків”, — пояснили у компанії.

Нагадаймо, у потягах “Укрзалізниці” може з’явитися послуга безмитної торгівлі – Duty Free. Впровадження duty free можливо на швидкісних міжнародних потягах, зазначив в.о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов.

Також нагадаємо, раніше стало відомо про масштабні розкрадання в “Укрзалізниці”. Близько мільярда гривень на рік може досягати сума, яку чиновники УЗ заробляють на корупційній схемі розподілу вагонів.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/22/novi-poslugy-ukrzaliznytsi-shho-varto-znaty-ukrayintsyam/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP