Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/В Єревані розігнали Майдан: силовики затримали 280 протестувальників

В Єревані розігнали Майдан: силовики затримали 280 протестувальників

В Єревані розігнали Майдан: силовики затримали 280 протестувальників
22.04.2018

280 осіб доставлені у відділення поліції в рамках дій правоохоронців щодо припинення масових акцій протесту в Єревані: Слідчий комітет Вірменії затримав 26 осіб за звинуваченням у порушенні громадського порядку, застосування насильства проти представника влади, знищення майна.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Ще троє людей заарештовані за звинуваченням в організації і безпосередній участі в масових заворушеннях. Дві кримінальні справи порушені за фактом перешкоджання діяльності журналістів.

Раніше в неділю МОЗ Вірменії повідомив про сімох госпіталізованих унаслідок розгону поліцією демонстрації опозиціонерів.

Генпрокуратура Вірменії повідомила, що три опозиційні депутати парламенту Вірменії Нікол Пашинян, Арарат Мірзоян і Сасун Мікаелян затримані за обвинуваченням в організації та проведенні незаконних масових зібрань. У відомстві заявили, що депутати, порушивши закон про свободу зібрань, з 13 квітня організували збори, ігноруючи обмеження мерії Єревану.

Тим часом, у неділю ЄС закликав владу Вірменії негайно звільнити всіх затриманих під час протестів в Єревані і почати політичний діалог для врегулювання внутрішньополітичної кризи в республіці.

Нагадаймо, активісти опозиційного руху виступають проти продовження влади колишнього президента Сержа Саргсяна на посаді прем’єр-міністра.

Лідер опозиції закликав протестуючих блокувати держустанови. Поліція стягнула до будівлі парламенту водомети та бронетехніку.

Також повідомлялося, що в Єревані під час протестної акції почалися масові затримання. Поліція затримала 80 осіб з числа маніфестантів за підозрою в скоєнні адміністративних порушень.

Тим часом спеціальна слідча служба Вірменії відкрила три кримінальні справи, пов’язані з протестами, що проходять країні: активістам “шиють” побиття силовиків.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/22/v-yerevani-rozignaly-majdan-sylovyky-zatrymaly-280-protestuvalnykiv/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP