Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Відносини США і Росії: політолог вказав на нову стратегію

Відносини США і Росії: політолог вказав на нову стратегію

Відносини США і Росії: політолог вказав на нову стратегію
02.05.2018

Незважаючи на те, що в США продовжують лунати звинувачення на адресу президента Дональда Трампа у його “дружбі з Путіним”, Кремлю все так само важко вибудовувати свою політику у відносинах з офіційним Вашингтоном.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, таку думку висловив керівник дослідницьких програм Центру сприяння реформам Георгій Чижов в інтерв’ю сайту “Сегодня“.

“Підозрюю, що Росія знову почала очікувати приходу нового президента, адже до нових виборів президента США всього два з половиною роки”, – зазначив політичний експерт, додавши, що з Трампом Кремлю важко.

На думку Чижова, з перших днів на посту президента США Трамп несе ярлик “друг Путіна”, і хоча він демонструє готовність до діалогу, дозволити собі різких рухів в бік Кремля не може.

“Якщо ще зовсім недавно шанси на переобрання Дональда Трампа здавалися нульовими, то останнім час ймовірність другого президентського терміну у нього зросла”, – додав експерт.

Нагадаймо, представник США в ООН Ніккі Хейлі 15 квітня заявила, що американці введуть санкції на компанії РФ, які сприяють виробництву хімічної зброї у Сирії. Однак, вже 16 квітня Дональд Трамп повідомив, що новий пакет санкцій проти Росії буде скасований.

Додамо, що спікер Державного департаменту США Хізер Нойєрт розповіла, що Адміністрація президента розглядає можливість введення нових додаткових заходів обмеження “путінського режиму”, але поки немає що оголошувати.

Пізніше президент США Дональд Трамп заявив, що нових санкцій проти РФ не буде, поки вона не зробить чергову провокацію.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/05/02/vidnosyny-ssha-i-rosiyi-politolog-vkazav-na-novu-strategiyu/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP