Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Погода знову порадує українців теплом

Погода знову порадує українців теплом

Погода знову порадує українців теплом
02.05.2018

У четвер, 3-го травня, в Україні очікується ясна погода з температурою повітря вночі +12+17, вдень +25+32 градуси, трохи свіжішим буде повітря на узбережжі морів, +22+26 градусів.

У Києві завтра +30 і сонце. Про це пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на повідомлення синоптика Наталки Діденко у соціальній мережі Фейсбук.

Послаблення спеки почнеться 5 травня із західних областей разом з короткочасними грозовими дощами.

6 травня зниження температури охопить Захід, Північ та значну частину центральних областей. Південь та Схід у неділю ще залишаться серед спеки.

Наразі температура води у морях: Чорне море 14-16, подекуди 10-12 градусів, Азовське море – до 16 градусів. У Дніпрі біля Києва 14 градусів.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, у Києві на території лісових та паркових господарств облаштували 38 зон відпочинку. Місця обладнані спеціальним інвентарем. Зроблені дахи від непогоди, лісові меблі та місця для вогнища.

Додамо, що лелека прилетів до подвір’я приватного будинку на Київщині та забрав із собою решітку для мангала. Власник зняв відеоматеріал з курйозним випадком.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/05/02/pogoda-znovu-poraduye-ukrayintsiv-teplom/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP