Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Спокуслива селебріті похизувалась вбранням від українського бренду: фото

Спокуслива селебріті похизувалась вбранням від українського бренду: фото

Спокуслива селебріті похизувалась вбранням від українського бренду: фото
03.05.2018
Дуа Липа вийшла в світ в ультрамодному вбранні від українського дизайнера




Дуа Липа (Dua Lipa), популярна співачка з Британії, пісні якої "підривають" всю Європу, вийшла у світ в ультрамодному вбранні від українського дизайнера.

Нещодавно, Дуа Липа постала перед фанатами в джинсовому копмлекті від українки Ксенії Шнайдер. Знімок в дизайнерському вбранні від українського бренду Дуа опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

Фешенебельне вбрання від Ksenia Schnaider співачка підкреслила стильними окулярами незвичайної форми і в’язаною сумочкою. Звичайно ж, такий лук коштує чималих грошей, але і виглядала Липа дорого.

Як відомо, Дуа Липа — британська співачка косівського походження, автор пісень і модель. Коли дівчині було 14 років, вона почала свою музичну кар’єру. Спочатку вона розміщувала на YouTube кавер-версії пісень Крістіни Агілери і Неллі Фуртадо, а вже в 2015 гору артистка підписала контракт з відомою компанією Warner Bros. Records і незабаром випустила там свій перший сингл.

У 2016 році був знятий документальний фільм про Дуа Липу під назвою See in Blue. У січні 2017 року артистка отримала премію EBBA Public Choice Award. 2 червня 2017 року відбувся реліз її однойменного дебютного альбому. Окремо від альбому вийшло сім синглів, два з яких: "Be the One" і "New Rules" зуміли потрапити в перші топ-10 чартів.

Зазначимо, що бренд Ksenia Schnaider в 2011 році заснувала подружня пара — Ксенія і Антон Шнайдери. Ксенія зайнялася дизайном одягу з тієї простої причини, що їй нічого було вдягнути. З дитинства дівчина шила одяг не тільки собі, але і своїм друзям. Пізніше, Ксенія закінчила Київський національний університет технологій та дизайну і вчилася в Central Saint Martins і Istituto Marangoni. Втім, дизайнер розповіла, що головні знання вона отримала не в університетах, а з власного досвіду і помилок. Сьогодні одяг Шнайдерів став справжнім брендом по всьому світу, в тому числі і серед іменитих зірок.

Бренд Ksenia Schnaider

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома українська і російська поп-співачка Віра Брежнєва оприлюднила в Мережі новий знімок. Про це повідомляють ЗМІ.

На ньому співачка позує у розкішному рожевій сукні на бретельках і з довгою спідницею, яка розлітається в сторони. Образ Віри доповнила зачіска з плетінням.



Джерело статті: “https://znaj.ua/show-business/spokuslyva-selebriti-pohyzuvalas-vbrannyam-vid-ukrayinskogo-brendu-foto”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP