Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Ми вже приготувалися вітати корупціонера Матіоса із покупкою

Ми вже приготувалися вітати корупціонера Матіоса із покупкою

26.03.2018

І на старуху буває проруха, - каже наш мудрий український народ.

Стало відомо, що один з прокурорів спромігся придбати квартиру у Києві лишень за 5 гривень, а його дружина – будинок на майже 300 м² за 10 тисяч гривень.

Ми вже приготувалися вітати корупціонера Матіоса із покупкою. Але виявилося, що щасливим володарем є не #Матіос, а начальник управління нагляду ГПУ за додержанням законів Національною поліцією Олександр Лукашенко. goo.gl/BPCNy6

То ж навіть у корупційних справах Матіос вже не намбер ван у прокуратурі. Але сподіваємося, що на лаві пудсудних за усі його злочини проти народу українського йому дістанеться заслужене перше місце.

Фото СТОП Матиос.

Усе, що військова прокуратура під керівництвом корупціонера #Матіосане може довести, вони намагаються приховати.

Спочатку прокурори засекретили власні декларації, тому що не могли довести реальні джерела доходів.

Коли ж прокурорам не вистачає доказів або улік, у хід йдуть показання анонімних / засекречених свідків.

Тепер не маючи можливості довести законність і прозорість своїх дій, військова прокуратура засекретила постанову про конфіскацію грошей Януковича. goo.gl/BtgWyA

Тільки ось невдача - через ці дії Українська держава може зазнати поразки у міжнародних судах, а потім буде змушена повернути ці гроші своїм власникам - а саме Віктору Януковичу.

Або може на це і розрахунок? Та й насправді Матіос все ще працює на свого попереднього шефа - легітимного Януковича, а таким чином просто намагається зберегти його грошинята?

Фото СТОП Матиос.

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP