Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Родзинка інформаційної індустрії Вінниці - сайт VIN TOP

Родзинка інформаційної індустрії Вінниці - сайт VIN TOP

Родзинка інформаційної індустрії Вінниці - сайт VIN TOP
03.05.2018

Родзинка в інформаційній індустрії Вінниці - сайт VIN TOP 

Доброго дня, шановні друзі, до нашої редакції сьогодні завітала головний редактор Вінницького сайту VIN TOP http://vinnitsa.top та однойменної газети.

Доброго дня, Наталя Ігорівна. Дякую, що сьогодні Ви стали гостем редакції.

Відразу перше питання, повязане з Вашою професійною діяльністю. В чому неповторність сайту VIN TOP http://vinnitsa.top, чому він унікальний і чому його варто читати?

Знаєте, Вінниччина може пишатись своїми історичним надбаннями. Віками на території Вінниччини вирували знаменні історичні події, які набули – ми маємо право це казати – загальноєвропейського значення. В результаті наш край невимовно багатий історичними пам’ятками, які ми маємо шанувати, берегти і гідно передати у спадок своїм нащадкам. На цьому сайті представлені унікальні авторські матеріали творчо-пошукового характеру. На сайті VIN TOPhttp://vinnitsa.top, Ви маєте змогу знайти все, що стосується славного історичного минулого нашого рідного краю. Це можна назвати онлайн-енциклопедією, якій просто не існує аналогів. При підготовці матеріалу редактори сайту послуговувались архівними, музейними матеріалами, спогадами літніх людей. Ми вклали у цей сайт більше, ніж свої знання – ми вклали свою душу і ми гадаємо, Ви це відчуєте.

Звісно, на сайті буде активно висвітлюватись і сьогодення Вінниччини у всіх його аспектах. Наш колектив переконаний, що ґрунтовний плід нашої праці зацікавить широке коло читачів: освітян, науковців, краєзнавців, студентів, а також усіх, хто любить і шанує свій край. Наш сайт проілюстрований чудовими, змістовними світлинами.

Який розділ сайту VIN TOP http://vinnitsa.top є особливим предметом Вашої гордості?

Я пишаємось тим, що Вінниця – давній історичний центр Східного Поділля. Історія Вінниччини багатовікова. Зараз Вінниччина активно і гармонійно розвивається, все більше набуваючи рис потужного європейського міста. Ми з почуттям великої гордості і любові можемо сказати, що на нашій землі є безліч пам’яток, про які варто говорити, та їх знати.!

Тому моєю гордістю є розділ «ИСТОРИЯ» , де ми з колективом представляємо Вашій увазі інформацію щодо матеріалізованих свідчень життя людей з найдавніших часів (починаючи з пізнього палеоліту, і далі – енеоліту, раннього заліза, черняхівської культури, бронзи й середньовіччя.), та особливою “родзинкою”, є відео яке виходить щотижня під назвою: “Истории сVINNITSA.TOP”, та “7 хвилин поезії”.

Звичайно, ми подаємо інформацію й щодо сучасних пам’яток. На Вінниччині є багато місць вшанування героїв Великої вітчизняної війни, Чорнобиля, АТО. Ми будемо говорити й про ці визначні, й болісні місця, що віднайшли своє місце на теренах нашого краю.

Ви займаєте гарну інтелектуальну посаду? За освітою Ви журналіст? Чи, можливо, ви отримали, якусь іншу, дотичну до цієї професії, спеціальність?

Ні, за фахом я історик. Я з відзнакою закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. М.М. Коцюбинського за спеціальністю «Історія та правознавство». Також, наразі я пишу кандидатську дисертацію за темою «Зовнішня політика Іспанії під час правління Франциско Франко (1939-1975 роки). Я аспірантка Донецького національного університету ім. Василя Стуса,історичного факультету.

Цікаво. Чим Ви керувались, коли вибирали професією. Якщо можна, розкажіть трохи і про студентські роки.

Освіту я обрала скоріше за все, щоб внести в історію щось нове, досліджувати минуле наших предків. Мені ще зі школи подобалася історія, хоча я навіть тоді і не мріяла вступати на історичний факультет, але напевне завзятість та цікавість до змін взяла своє.

В університетські роки я жила не однією наукою, я багато подорожувала,читала історичні книжки разом із своїм сином, проходила стажування у Вінницькій обласній раді. Загалом, підводячи підсумок, я можу з упевненістю сказати, що університет не тільки дав мені знання, але й став дійсною «платформою” дляжиття.

Наталя Ігорівна, окресліть коло своїх інтересів. Не наукових, а скажімо так, житейських.

У мене досить різноманітне коло інтересів. По-перше, я дуже люблю спорт. Активно займаюсь фітнесом на свіжому повітрі, нажаль наразі не можу приділяти йому багато часу, у свій вільний час граю з гарною компанією у пейнтбол, боулінг. Дуже люблю слухати музику, та читати книги.

Що для Вас основне у житті?

Тут відповідь однозначна, - саморозвиток. Я постійно працюю над собою, удосконалюю свій рівень знань. Захоплююсь національно-патріотичним вихованням, особливо дітей.

Професія журналіста, та ще й такої високої посади потребує від Вас гарного знання мов. Якими мовами Ви володієте і на якому рівні?

Вільно спілкуюсь українською та російською мовами. Досить добре, на рівні вище від середнього знаю англійську мову. Також вивчаю іспанську мову. З іспанською мовою взагалі цікаво скалалось. Її вивчення повязане з написанням кандидатської дисертації по історії, а моя тема — іспаністика.

Повертаючись до сайту VIN TOP http://vinnitsa.top та однойменної газети. Хто має шанси потрапити на шпальти? У кого Ви, зазвичай, берете інтервю? Хто герой Ваших публікацій?

Звичайно, це цікаві особистості, пересічні люди. Я, як людина патріотична і великий поціновувач історії, ставлю собі за мету прищеплювати любов до рідного краю, до його історії кожному читачеві, тому неоноразово героями моїх інтервю ставали історики, наукова еліта нашої Вінниччини. Також публікую актуальні інтервю з волонтерамию активістами, благодійниками, політиками, митцями різних галузей. Зокрема, з усіма, хто є героями нашого часу. Про тих, про кого світ має знати.

Фото Натальи Бойко.

Який Ваш девіз у житті?

Тут я можу процитувати Теодора Рузвельта “Лучший подарок в жизни —это возможность много трудиться на работе, которая того стоит”. Це мій стиль життя і я дійсно поважаю тих людей, які керуються таким принципом у своєму житті.

Що є Вашою радістю у житті, Вашим натхненням?

Безперечно, це мій син Богдан. Йому зараз 7 років, навчається у другому класі. Головне, що він надзвичайно добрий і допитливий хлопчик. І дійсно розділяє мамині інтереси, постійно підтримує у самі нелегкі моменти.

На чому Ви ставите акцент, спілкуючись з колегам, з друзями.

Звісно, на правді. На мождивості довіряти людині. Якщо декількома словами, звертаю увагу на людяність і чесність, без цього ніяк, головне, щоб колектив неодмінно доповнював одне одного.

Кажуть, що робота журналіста — цілодобова. Ви погоджуєтесь з цим твердженням.

Це твердження стовідсотково вірне. Знаєте. Основа роботи журналіста в тому, щоб тримати руку на пульсі життя. Тому, як такого відпочинку не буває. Світ вирує життям і Вінниця тут не виняток. Тому дійсно на виконання своїх робочих обов’язків я витрачаю більшу частину доби.

Тоді наступне питання буде логічним. Як Ви гармонізуєте наразі свою роботу із особистим життям. Чи все встигаєте?

Звісно, встигнути все неможливо. Робота для мене наразі є пріоритетною сферою діяльності. Для мене це більше, ніж робота. Це улюблена справа. Але, насправді, вихідні в мене проходять в режимі: погуляю з дитиною, тримаючи ноутбук на руках і формуючи унікальний контент сайту.

Як успішна жінка, що Ви можете порадити сучасним молодим жінкам.

Порада буде короткою, але до неї варто прислухатись: працюйте! Багато працюйте, розвивайтесь, самі будуйте своє майбуття. Вам ніхто нічим не зобов’язаний, створюйте всі умови для себе самі.

Будьте позитивними, відкритими і щирими. І для мене дуже актуальною є приказка: «Ставтесь до інших так, як би Ви хотіли, щоб ставились до Вас».

Пам’ятайте, що світ прекрасний для Вас особисто, якщо Ви прекрасні у ньому.

ВИН ТОП http://www.vinnitsa.top

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP