Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Чи вподобав він жарти від військового прокурора?

Чи вподобав він жарти від військового прокурора?

26.03.2018

Горе-прокурор #Матіос не залишає впевненості у тому, що саме він – справжня месія для українського народу. Та дуже засмучується, що ніхто окрім нього у це не вірить.

У кожному своєму виступу, у кожній промові він розповідає про власну ефективність та професіоналізм. А народ чомусь лише про корупцію його пам’ятає та про працю на Януковича. І куди б він не подався, а на роботу його не призначають – ні в #НАБУ не взяли, ні в #ДБР.

А він як хлопчина шмаркатий ображається на всіх, заздрить та помсту свою плекає. Саме через заздрість так ненавісно він реагує та роботу НАБУ, саме через заздрість вже розпочав планувати як проти ДБР діяти буде.

Самі подивіться. "Маючи музичну освіту, бачу себе радше керівником Оркестру для окремо взятих інструментів, у тому числі для труби", - пожартував Матіос у одному з останніх своїх інтерв’ю.

Цікаво, як відреагував на це новопризначений голова ДБР Роман #Труба? Чи вподобав він жарти від військового прокурора?

Щось підказує, що у числі недругів пана прокурора прибуло. Може хоч ДБР прискорить неминучість покарання для зрадника та корупціонера Матіоса?

Фото СТОП Матиос.

Суд визнав невинними бійців 92-ї бригади ЗСУ, яких #Тука#Матіос та #Кулікнамагалися засудити за вбивство «групи Ендрю».

За посиланням подробиці ганебної для влади справи, яка за три роки так і не змогла знайти справжніх убивць, замість яких за цапа відбувайла намагалася призначити воїнів-розвідників, вина яких була лиш у тому, що вони опинилися не в тому місці і не в той час: https://www.facebook.com/kurbatov.aldr/posts/1467551039960215

P.S.: цікаво, чи почують хлопці вибачення від Туки за усю багнюку, що той лив на них? І чи виплатять компенсацію Матіос і Кулік за кожен день, що хлопці провели у неволі?..

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP