Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Українцям назвали політиків, які мають найбільше елітних годинників

Українцям назвали політиків, які мають найбільше елітних годинників

Українцям назвали політиків, які мають найбільше елітних годинників
04.04.2018

Вивчивши декларації чиновників, журналісти з’ясували, хто з депутатів і політиків зібрав найбільшу колекцію дорогих годинників.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на видання “Страна”.

Як з’ясувалося, наші чиновники найбільше полюбляють марки Breguet (мінімум 6 тисяч доларів), Hublot (приблизно від 5 тисяч доларів) і Vacheron Constantin (можна знайти в інтернеті від $ 3 тисяч).

Принаймні, такі марки найчастіше зустрічаються в їх деклараціях. При цьому більшість не вказує вартість годинника.

Гройсман-годинникар

Головним колекціонером елітних годинників став Володимир Гройсман. У прем’єр-міністра ціла колекція годинників – 12 штук, з них трьома володіє дружина. Серед цих годинникыв в декількох примірниках є бренди Ulysse Nardin (від 5 тис. доларів), Audemars Piguet (від 4 тисяч доларів), Rolex, Parmigiani, Girard-Perregaux, Breguet, Boucheron (від 1,5 тисячі доларів).

Президент ФФУ Андрій Павелко також задекларував 12 наручних механічних годинників, серед яких є Rolex і Breguet.

Народний депутат від “Волі народу” Олесь Довгий задекларував 11 наручних механічних годинників, серед яких Patek Philippe, Vacheron Constantin і Rolex.

Кононенко назвав вартість

Заступник глави фракції “Блок Петра Порошенко” Ігор Кононенко задекларував годинник дружини Franck Muller вартістю 312 000 гривень, її ж Louis Vuitton за 288 420 грн, а також свої Hublot вартістю 768 000 гривень, Ulysse Nardin за 384 000 гривень, Audemars Piguet Edward Piguet ( 624 000 грн), Louis Vuitton (264 000 грн), Hublot (415 200 грн).

Варто відзначити, що Кононенко один з небагатьох, хто вказав вартість свого годинника.

У мера Києва Віталія Кличка сім годинників, серед яких Mont Blanc, Frank Muller і IWC, а у дружини – годинник марки Hublot, Van Cleef & Arpels і Bvlgari.

Заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль має 7 годинників -2 Audemars Piguet, DeLaneau, Bovet, Jaeger Lecoultre, Girard-Perregaux, Corum.

Колекція Насалика

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик задекларував шість швейцарських годинників, серед яких, наприклад, Corum admiral’s cup, Сvstos challanger 50, Audemars Piguet Royal oak offshore, американські Devon, а також Graff, Hublot, Tiffany atlas, Franck Muller. У його дружини є годинник Chanel.

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко також задекларував шість годинників: два Panerai, а також Chopard, Chronoographe Suisse, Breitling і Hublot Geneve.

Президент Петро Порошенко задекларував кілька пар наручних годинників. Йому належать годинник преміальної марки Hublot, два Breguet і одні Patek Phillip (в мережі – від 9 тисяч доларів), у дружини у власності є ще один Hublot.

Голова депутатської групи “Воля народу” Ярослав Москаленко має два годинники Breguet, а також Hublot, Audemars Piguet і Zenith.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко задекларував годинник Vacheron Constantin (вказавши, що це подарунок), Ulysse Nardin, Breguet і Audemars Piguet.

Заступник глави Національного банку Катерина Рожкова в декларації вказала годинник OMEGA за 228 тисяч гривень, Antoine Preziuso (вартість не зазначена) і Chopard за 145 тисяч гривень.

У глави МВС Арсена Авакова є троє годинників – Rolex, Vacheron Constantin і Jaeger LeCoultre. Його дружина володіє годинником Chanel.

Генеральний прокурор Юрій Луценко задекларував годинник Ulysse Nardin, його дружина – Breguet.

Заступник глави адміністрації президента України Олексій Філатов має два годинники Breguet і один Hublot.

Глава фракції “Блок Петра Порошенко” Артур Герасимов має годинники Breguet і IWC, у його дружини також є Breguet і Chopard.

Юлія Тимошенко задекларувала лише два годинники чоловіка – Vacheron Constantin і Corum.

У дружини нардепа і сина президента Олексія Порошенка є годинник Breguet, а ось сам він нічого подібного не декларував.

Нагадаємо, заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв задекларував у 2017 році заробітну плату в сумі 492 тис. 703₴

Також повідомлялося, що секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов задекларував 2 млн 621,3 тис. гривень доходів за 2017 рік.

Раніше також повідомлялося, що міський голова Києва Віталій Кличко задекларував понад 5 млн гривень доходу за 2017 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/04/ukrayintsyam-nazvaly-politykiv-yaki-mayut-najbilshe-elitnyh-godynnykiv/”

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP