Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/РНБО запроваджує персональні санкції проти Росії на три роки

РНБО запроваджує персональні санкції проти Росії на три роки

РНБО запроваджує персональні санкції проти Росії на три роки
02.05.2018

У середу, 2 травня, відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому було розглянуто питання запровадження персональних економічних та інших обмежувальних заходів щодо юридичних і фізичних осіб, які пов’язані з російською агресією проти України, а також щодо яких було застосовано відповідні рішення урядами США та країн ЄС.

Про це пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на повідомлення РНБОУ.

Зазначається, що санкції запроваджуються за ініціативою Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Національного банку України на три роки або безстроково щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до російської агресії проти України, до підготовки і проведення незаконного голосування в окупованому Криму у рамках виборів президента РФ, представників російської окупаційної адміністрації у Криму, бойовиків російських збройних формувань на окупованій території Донецької та Луганської областей тощо.

Також запроваджено санкції щодо осіб, які причетні до інформаційної та кіберагресії проти нашої країни, до протиправних дій проти громадян України, котрі незаконно утримуються в Росії, депутатів Державної Думи та членів Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації тощо.

Крім того, було продовжено дію санкцій, застосованих у попередні роки.

Рада також підтримала пропозиції про припинення участі українських представників у діяльності органів СНД, та доручила Міністерству закордонних справ України вжити в установленому порядку заходів стосовно припинення дії окремих міждержавних угод.

Нагадаймо, країни “Великої сімки” (G7) заявили про підтримку українського варіанту розміщення миротворців ООН на Донбасі. А також виступили із засудженням дій РФ.

Нагадаймо, представник США в ООН Ніккі Хейлі 15 квітня заявила, що американці введуть санкції на компанії РФ, які сприяють виробництву хімічної зброї у Сирії. Однак, вже 16 квітня Дональд Трамп повідомив, що новий пакет санкцій проти Росії буде скасований.

Додамо, що спікер Державного департаменту США Хізер Нойєрт розповіла, що Адміністрація президента розглядає можливість введення нових додаткових заходів обмеження “путінського режиму”, але поки немає що оголошувати.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/05/02/rnbo-zaprovadzhuye-personalni-sanktsiyi-proty-rosiyi-na-try-roky/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP