Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Компанія, що торпедувала довіру до Facebook, закривається

Компанія, що торпедувала довіру до Facebook, закривається

Компанія, що торпедувала довіру до Facebook, закривається
03.05.2018
Компанія, що торпедувала довіру до Facebook, закривається

Британська аналітична компанія Cambridge Analytica оголосила про своє закриття на тлі скандалу з використанням даних користувачів соцмережі Facebook.

"Компанія негайно припиняє всі операції, і правління подало заявку на призначення арбітражного керуючого", — йдеться в повідомленні компанії, яке цитує ВВС.

У компанії зазначили, що за останні кілька місяців Cambridge Analytica зазнала "численних необґрунтованих звинувачень" і, незважаючи на докладені зусилля, її "очорнили за дії, які є не тільки законними, а й частиною рекламного бізнесу".

Нагадаймо, що навколо соціальної мережі Facebook спалахнув найграндіозніший в його історії скандал. Дані 87 млн ​​користувачів соцмережі були передані третій стороні — компанії Cambridge Analytica, яка допомагала в президентській кампанії Дональда Трампа.

Британська фірма була звинувачена в несанкціонованому використанні даних в інтересах політичних клієнтів.





Джерело статті: “http://expres.ua/news/2018/05/03/293409-kompaniya-torpeduvala-doviru-facebook-zakryvayetsya”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP