Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Напад на героя АТО: копи порушили кримінальну справу за несподіваною статтею

Напад на героя АТО: копи порушили кримінальну справу за несподіваною статтею

Напад на героя АТО: копи порушили кримінальну справу за несподіваною статтею
03.05.2018
Правоохоронці все ще розшукують нападників




Поліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на Дмитра Вербича — ветерана АТО, кіборга, який воював в Донецькому аеропорту.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. До слова, стаття, за якою відкрили кримінальне провадження, викликає бажання аплодувати стоячи.



"За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", — йдеться в повідомленні.

Кожному, хто причетний до цього злочину, загрожує до семи років тюремного ув’язнення. Також правоохоронці додали, що опитали свідків і очевидців події і подивилися відео з камер спостереження. Поліція продовжує пошуки нападників.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що злочин стався на столичному Подолі в середу, 2 травня. На вулиці Костянтинівській четверо злочинців, закриваючи обличчя масками, вчинили напад на Дмитра Вербича, вдарили ножем, після чого намагалися добити молотком. Про напад на своїй сторінці в Facebook повідомила Євгенія Сєрая.



"На Дмитра Вербича скоєно напад на вулиці Костянтинівська 59/5. Нападники — 4 людини в масках. Завдали удар ножем в нижню частину спини. Потім заляпали сльозогінним газом і намагалися добити молотком", — написала вона, зазначивши, що пораненого відвезли в обласну лікарню , його стан наразі стабільний.



Ми також писали про те, що в мережі опублікували кадри з камер відеоспостереження, на цих фотографіях і відео можна розгледіти зловмисників.

"Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопця і дві дівчини) один з нападників вдарив потерпілого гострим предметом в спину і застосували газовий балончик. Зараз його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу", — повідомляють правоохоронці.



Джерело статті: “https://znaj.ua/society/napad-na-geroya-ato-kopy-porushyly-kryminalnu-spravu-za-nespodivanoyu-statteyu”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP