Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/"Доктор зло" Матіос знову плете інтриги в прокуратурі.

"Доктор зло" Матіос знову плете інтриги в прокуратурі.

15.04.2018

Кажуть, що саме через нього розгортається скандал навколо керівника САП Назара Холодницького. Співрозмовники в ГПУ і в "Народному фронті" кажуть, що одним з ініціаторів справи проти Холодницкого є сам військовий прокурор Матіос. goo.gl/Qss9F5

Згідно з цією версією, конфлікт виник навколо гучної справи проти податківців часів президентства Віктора Януковича, фігурантом якого, зокрема, є колишній голова харківської податкової Станіслав Денисюк. Один з тих, кого Матіос гелікоптерами катав, щоб більше грошей збити.

За словами адвокатів Денисюка правоохоронці вимагали у нього і його сім'ї хабара в 2 мільйони доларів за "вирішення питання". Та про прізвісько Матіоса "Толя Два Лимона" хіба що малі не знають - goo.gl/eKYPCb А отже ця версія має всі шанси, щоб бути правдою.

Та кажуть, що в цій справі про хабар фігурують ледь не все керівництво антикорупційних та прокурорських органів. А одже може й для Матіоса нарешті стаття знайдеться. Сподіваймося, друзі!

Військовий прокурор #Матіос постійно використовує ЗМІ для того, щоб показати хоч якісь результати своєї роботи. Розсудіть самі, якщо реальних результатів окрім зібраних хабарів нема, то й доводиться пилюку в очі пускати.

Поговорюють, що корупціонер Матіос витрачає близько 10 тисяч доларів задля власого піару ? Звісно ж, що не сумлінно зароблені.

Та є в арсеналі вельми нешановного нами пана прокурора й такі ЗМІ, що готові безкоштовно писати про нього хоч щодня. Наприклад, сайтУНН, головним редактором якого є цивільна дружина заступника Матіоса прокурора Дмитра Борзих goo.gl/7iKoEb Чи телеканал "Еспресо", частина якого належить дружині друга та партнера Матіоса - мінстра МВС Арсена Авакова goo.gl/AqSqYb

Перелік медіа, які за гроші або інші преферції продають свою "душу" та ефіри корупціонеру Матіосу великий... дуже великий... А отже ми будемо уважно слідкувати, як ці ЗМІ про його звільнення та засудження розповідатимуть...

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP